Minns du 50-60-talet?

Hjälp Emma på Vuxenskolan!
Just nu i Coronatider innan föreläsningarna om Hasse & Tage och Monica Zetterlund  kommer igång igen, samt studiecirklar, så planerar Vuxenskolan för verksamheter som de skulle kunna genomföra inom projektet ”Minns du 50-60-talet?” i sommar. 

Hon samlar just nu in minnen från 50-60 talet. 

Man kan välja att dela ett minne fritt som man minns särskilt väl,  eller om man vill skriva om ett givet tema så har vi olika förslag för att hjälpa minnena igång. Du bestämmer själv om vad du vill berätta och hur mycket.

Förslag på ämnen: 

  • Min första kärlek
  • En händelse jag aldrig glömmer
  • En resa
  • Ett konsert/dans/teaterföreställning/sportevenemang jag sett
  • Ett hus som jag tyckte om 
  • Min mormor/farmor, Morfar/farfar eller annan släkting

Tanken är att minnen kommer att användas och bl.a sättas in i ett föreläsning om 50-60 -talet och varvas med musik från den tiden, och sen ska hon åka runt och köra denna föreläsning om 50-60-talet utomhus.

Du kan absolut vara anonym om du vill. Du skriver hur långt du vill, eller bara några meningar om du vill det på denna mailen, och är det lättare att berätta muntligt går det jättebra att ringa Emma på telefon 070-885 10 03.

Vig hoppas du kommer på något minne som du skulle vilja dela med oss, för att bevara de minnen vi har från 50-60 talet och väcka nostalgi, glädje och gemenskap för varandra. 

Emma ser fram emot att läsa ditt minne. 

Tack på förhand!

Skicka ditt bidrag  till

Emma Andersson
Föreläsare/Cirkelledare

Studieförbundet Vuxenskolan
Fabriksgatan 8, Örebro
070-885 10 03

sv.se/orebrolan
sv.se/nyhetsbrev
Facebook @svorebrolan